Jak usunąć konto Workplace?

Jeśli usuniesz konto, nie będzie ono widoczne dla Twoich współpracowników w Workplace. Usunięcie wszystkich publikowanych przez Ciebie treści, np. zdjęć, postów lub innych danych przechowywanych w kopiach zapasowych, może zająć do 90 dni. W tym czasie informacje te będą niedostępne dla innych użytkowników Workplace.
Workplace Essential
Jeżeli korzystasz z Workplace Essential i chcesz usunąć konto, porozmawiaj z administratorem konta.
Jeśli jesteś administratorem, postępuj zgodnie z instrukcjami tutaj, aby dowiedzieć się, jak usuwać konta.

Workplace Advanced
Jeżeli korzystasz z Workplace Advanced i chcesz usunąć konto, porozmawiaj z administratorem konta.
Część działań, które podejmujesz na koncie Workplace Standard, Workplace Essential lub Workplace Advanced, nie jest przechowywana na koncie. Przykładowo współpracownik może zachować otrzymane od Ciebie wiadomości, nawet jeśli usuniesz swoje konto. Te informacje pozostaną w serwisie po usunięciu konta.
Uwaga: Dowiedz się, jak zamknąć społeczność w Workplace.
Czy ta informacja była pomocna?