Chcę przejść z konta Workplace Advanced na konto Workplace Essential.

Artykuł jest przeznaczony tylko dla administratorów Workplace Advanced.
Aby przełączyć konto na usługę Workplace Essential:
  1. Na komputerze kliknij Panel administratora w lewym górnym rogu swojego profilu.
  2. Kliknij Płatności.
  3. Kliknij Przejrzyj plany i wybierz Przełącz na Essential.
  4. Potwierdź przełączenie, aby zakończyć operację.
Możesz powrócić do konta Advanced w dowolnym momencie. W tym celu kliknij przycisk Ulepsz do wersji Advanced.
Uwaga: Jeśli nie widzisz opcji Przełącz na Essential, może być konieczne wylogowanie się z konta, wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki i ponowne zalogowanie się.
Czy ta informacja była pomocna?