Jak edytować ustawienia powiadomień dotyczących grupy w Workplace?

Dla powiadomień dotyczących grupy domyślnie wybrane jest ustawienie Wszystkie posty.
Aby edytować ustawienia powiadomień grupy:
  1. Przejdź do grupy, dla której chcesz zmodyfikować ustawienia powiadomień.
  2. Kliknij pod zdjęciem w tle grupy. Następnie kliknij Powiadomienia.
Dostępne są następujące opcje:
  • Wszystkie posty: Będziesz otrzymywać powiadomienia za każdym razem, gdy ktoś opublikuje post w grupie.
  • Wyróżnione: Będziesz otrzymywać sugerowane powiadomienia dotyczące postów w grupie na podstawie treści, które wcześniej wywołały Twoją reakcję. znaczniki, wzmianki, komentarze, przypomnienia, polubienia twoich postów i reakcje na twoje posty, aktualizacje ustawień prywatności grupy, powiadomienia o transmisjach wideo na żywo i dotyczące wydarzeń, ustawienia Wyróżnionych powiadomień nie maja wpływu na Raporty o bezpieczeństwie ani na funkcję Oznacz jako ważny, i nadal będziesz otrzymywać powiadomienia dotyczące każdego wydarzenia. Typy powiadomień możesz konfigurować na stronie Ustawienia powiadomień.
  • Wyłączone: Nie będziesz otrzymywać powiadomień o postach członków grupy.
  • E-maile: otrzymuj powiadomienia o aktywności członków grupy e-mailem.
Aby edytować ustawienia powiadomień dotyczących grupy w ustawieniach konta:
  1. Kliknij zdjęcie profilowe w lewym dolnym rogu Workplace, a następnie kliknij Ustawienia.
  2. W menu po lewej stronie kliknij Powiadomienia, a następnie Aktywność w grupach.
Aby zbiorczo edytować wiele powiadomień dotyczących grupy:
  1. W menu w lewej części Aktualności kliknij opcję Grupy. W razie potrzeby najpierw kliknij Zobacz więcej.
  2. Kliknij Zbiorcze zarządzanie grupami w prawym górnym rogu.
Dowiedz się więcej o powiadomieniach w Workplace.
Czy ta informacja była pomocna?