Jak edytować ustawienia powiadomień dotyczących grupy w Workplace?

Dla powiadomień dotyczących grupy domyślnie wybrane jest ustawienie Wyróżnione.
Aby edytować ustawienia powiadomień dotyczących grupy, przejdź do grupy i kliknij opcję u góry po prawej stronie.
Opcje do wyboru:
  • Wszystkie posty: Będziesz otrzymywać powiadomienia za każdym razem, gdy ktoś opublikuje post w grupie.
  • Wyróżnione: Będziesz otrzymywać sugerowane powiadomienia dotyczące postów w grupie na podstawie treści, które wcześniej wywołały Twoją reakcję. znaczniki, wzmianki, komentarze, przypomnienia, polubienia twoich postów i reakcje na twoje posty, aktualizacje ustawień prywatności grupy, powiadomienia o transmisjach wideo na żywo i dotyczące wydarzeń, ustawienia Wyróżnionych powiadomień nie maja wpływu na Raporty o bezpieczeństwie ani na funkcję Oznacz jako ważny, i nadal będziesz otrzymywać powiadomienia dotyczące każdego wydarzenia. Typy powiadomień możesz konfigurować na stronie Ustawienia powiadomień.
  • Wyłączone: Nie będziesz otrzymywać powiadomień o postach członków grupy.
  • Jeśli grupa jest grupą z kategorii Zespoły i projekty, będzie można wyciszyć czat.
Możesz też edytować ustawienia powiadomień grupy. W tym celu kliknij Ustawienia w profilu i wybierz Powiadomienia > Aktywność w grupie.
Możesz też edytować ustawienia powiadomień grupy. W tym celu kliknij Ustawienia w profilu, a następnie wybierz Powiadomienia i kliknij Aktywność w grupie. Możesz też przejść do strony głównej, wybrać Grupy i kliknąć Zbiorcze zarządzanie grupami.
Dowiedz się więcej o powiadomieniach w Workplace.
Czy ta informacja była pomocna?