Jak usunąć informacje o wyszukiwaniu z dziennika aktywności w Workplace?

Dziennik aktywności zawiera listę rzeczy wyszukiwanych przez Ciebie w aplikacji Workplace. Nikt inny nie może zobaczyć Twojego dziennika aktywności.
Aby usunąć informacje o wyszukiwaniach:
  1. Kliknij ikonę zdjęcia profilowego w lewym dolnym rogu, a następnie kliknij Dziennik aktywności.
  2. Kliknij pozycję Więcej, a następnie wybierz opcję Historia wyszukiwania w lewej kolumnie.
  3. Kliknij pozycję obok pozycji wyszukiwania, którą chcesz usunąć.
  4. Kliknij Usuń > Usuń wyszukiwanie.
Czy ta informacja była pomocna?