Czy moja organizacja utraci dane w Workplace po przejściu na inny plan?

Po przejściu na inny plan nie zostaną usunięte żadne dane związane z dotychczasowymi kontami Workplace. Jednak tylko klienci Workplace Advanced i Enterprise będą mieli dostęp do API Workplace w celu pobrania danych z Workplace.
Czy ta informacja była pomocna?