Jak usunąć kogoś z wydarzenia kryzysowego w Raportach dotyczących bezpieczeństwa w Workplace?

Raporty o bezpieczeństwie są dostępne tylko dla użytkowników Workplace Advanced.
Możesz usuwać osoby z wydarzenia kryzysowego, tylko jeśli jeszcze nie zostało przez Ciebie wysłane powiadomienie.
Aby usunąć kogoś z wydarzenia kryzysowego: kliknij obok imienia i nazwiska tej osoby, a następnie kliknij Usuń osobę.
Czy ta informacja była pomocna?