Jakie są różne typy planów Workplace?

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
Funkcje produktuWorkplace Essential ma takie funkcje, jak Aktualności, grupy, czat i transmisja wideo na żywo. Ponadto Workplace Essential oferuje funkcje administracyjne, takie jak panel administratora, integracje, zarządzanie osobami i grupami. Oprócz takich funkcji jak Aktualności, grupy, czat i transmisje wideo na żywo, Workplace Advanced obsługuje funkcje administracyjne, takie jak analiza, Panel administratora i integracja z usługą dostawcy tożsamości.Oprócz funkcji dostępnych w Workplace Advanced, Workplace Enterprise oferuje początkowy czas odpowiedzi działu pomocy w ciągu 4 godzin, dostęp do specjalnego zespołu pomocy Enterprise, priorytetowego rozwiązywania problemów i wczesny dostęp do nowych funkcji.
Moderowanie treściMateriały są sprawdzane przez administratorów społeczności.Materiały są sprawdzane przez administratorów społeczności.Materiały są sprawdzane przez administratorów społeczności.
Tworzenie i usuwanie kontaAdministrator społeczności może bezpośrednio tworzyć i usuwać konta.Administrator społeczności może bezpośrednio tworzyć i usuwać konta. Administrator społeczności może bezpośrednio tworzyć i usuwać konta.
Administrowanie danymiAdministrator zarządza społecznością, natomiast firma zarządza danymi i jest ich właścicielem. Administrator może modyfikować, usuwać lub eksportować dane w dowolnym momencie. Administrator zarządza społecznością, natomiast firma zarządza danymi i jest ich właścicielem. Administrator może modyfikować, usuwać lub eksportować dane w dowolnym momencie. Administrator zarządza społecznością, natomiast firma zarządza danymi i jest ich właścicielem. Administrator może modyfikować, usuwać lub eksportować dane w dowolnym momencie.
Widoczność postówPublikowane treści są widoczne dla Ciebie, osób w grupach, w których publikujesz posty, lub osób spoza grup, w których publikujesz posty, jeżeli są to grupy otwarte. Ponadto administratorzy widzą wszystkie dane, które publikujesz, nawet w tajnych grupach. Publikowane treści są widoczne dla Ciebie, osób w grupach, w których publikujesz posty, lub osób spoza grup, w których publikujesz posty, jeżeli są to grupy otwarte. Ponadto administratorzy widzą wszystkie dane, które publikujesz, nawet w tajnych grupach. Publikowane treści są widoczne dla Ciebie, osób w grupach, w których publikujesz posty, lub osób spoza grup, w których publikujesz posty, jeżeli są to grupy otwarte. Ponadto administratorzy widzą wszystkie dane, które publikujesz, nawet w tajnych grupach.
OpłataWorkplace Essential jest usługą bezpłatną. Klienci Workplace Advanced korzystają z bezpłatnego 30-dniowego okresu próbnego. Po bezpłatnym okresie próbnym Workplace Advanced podlega opłacie.Korzystanie z Workplace Enterprise podlega opłacie.
Liczba kont, które można utworzyćBez ograniczeń. Bez ograniczeń.Bez ograniczeń.
Czy ta informacja była pomocna?