Dlaczego utracę dostęp do Workplace Standard?

Aktualizujemy naszą platformę, aby zapewnić Tobie i Twojej społeczności Workplace lepsze wrażenia z użytkowania tej usługi.
Ponieważ aktualizujemy Workplace do nowszej i lepszej wersji, plan Workplace Standard zostanie usunięty i zastąpiony przez plan Workplace Essential oferujący nowe funkcje i aktualizacje, w tym Panel administratora dla administratorów systemu.

Weryfikacja domeny
Użytkownicy, który przechodzą z planu Workplace Standard na plan Workplace Essential, muszą najpierw zweryfikować domenę. Weryfikacja domeny jest dostępna po kliknięciu Zaktualizuj plan w górnej części Aktualności. Następnie trzeba wybrać administratora systemu, który będzie pełnił rolę administratora danych. Jeżeli administrator danych lub administrator systemu nie zostanie wybrany, utracisz dostęp do Workplace Standard.

Wybór nowego administratora
Jeżeli nikt w Twojej instancji Workplace nie może zweryfikować Twojej domeny, skontaktujemy się z Tobą e-mailem, aby udzielić Ci pomocy przy wyborze administratora.
Czy ta informacja była pomocna?