Co stanie się, gdy dodam lokalizację do sytuacji kryzysowej w Workplace?

Raporty o bezpieczeństwie są dostępne tylko dla użytkowników Workplace Advanced
Podczas ustawiania sytuacji kryzysowej pole lokalizacji służy jedynie celom informacyjnym. Nie określa, kto zostanie dodany do wydarzenia. Jeśli chcesz dodać pracowników do sytuacji kryzysowej według lokalizacji, podczas dodawania osób użyj opcji Importuj według lokalizacji.
Dowiedz się więcej o komunikacji w sytuacjach kryzysowych.
Czy ta informacja była pomocna?