Kto ma uprawnienia do wyświetlania podglądu pliku udostępnionego w usłudze przechowywania w chmurze?

Jeśli plik jest dostępny dla wszystkich osób w organizacji, współpracownicy z włączoną integracją przechowywania w chmurze na swoich kontach Workplace mogą wyświetlić szczegółowy podgląd i tytuł pliku. Jeśli plik nie jest dostępny publicznie, pracownik zobaczy monit o połączenie swojego konta w celu określenia, czy ma uprawnienia do wyświetlania tytułu i podglądu w Workplace.
Workplace będzie wyświetlać podgląd i/lub nazwę tylko osobom, które mają uprawnienia do wyświetlenia pliku. W celu wyświetlenia podglądu konieczne jest włączenie integracji.
Uwaga: Podgląd pliku integracji zawartości nie działa w przypadku grup wielofirmowych. Pliki będą nadal widoczne jako linki URL.
Podgląd nie jest dostępny w przypadku plików zaszyfrowanych lub chronionych hasłem.
Czy ta informacja była pomocna?