Jak edytować lub usunąć wersję roboczą posta otrzymaną w Workplace?

Gdy członek kadry kierowniczej otrzyma wersję roboczą posta, może wprowadzić w nim zmiany przed publikacją lub go usunąć.
Aby po otrzymaniu wersji roboczej posta wprowadzić w nim zmiany lub go usunąć:
  1. Przejdź do grupy, dla której została utworzona wersja robocza posta.
  2. Kliknij Zobacz wersje robocze pod edytorem postów, aby zobaczyć otrzymane wersje robocze postów.
  3. Aby wprowadzić zmiany w poście, wybierz Edytuj. Aby usunąć post, kliknij , a następnie Usuń post.
Możesz także usunąć autora wersji roboczej, klikając Cofnij uprawnienia tej osoby do tworzenia wersji roboczych.
Czy ta informacja była pomocna?