Na czym polega lista zatwierdzonych domen w Workplace?

Dodając w Workplace domenę e-mail do listy zatwierdzonych domen, potwierdzasz, że masz dostęp do adresu e-mail, z którego chcesz korzystać, i zezwalasz innym osobom o tej samej domenie e-mail na dołączanie do Twojej społeczności Workplace. Osoby o tej samej domenie e-mail nie muszą dołączyć do tej samej społeczności Workplace. Mogą dołączyć do innych społeczności lub zakładać nowe z tą samą domeną. Możliwość ta przydaje się, gdy nie jesteś właścicielem całej domeny.
Możesz też dołączyć do wielu społeczności Workplace z tą samą domeną adresu e-mail. Nie ma ograniczenia liczby instancji Workplace, które mogą należeć do jednej domeny e-mail lub firmy.
Czy ta informacja była pomocna?