Jak usunąć integrację Workplace?

Jeśli w sekcji Konta połączone z Workplace są wyświetlane jakiekolwiek integracje, kliknięcie danego elementu spowoduje otwarcie okna dialogowego, które umożliwia wylogowanie się z integracji lub jej usunięcie.
Jeżeli Twoja organizacja korzysta z Workplace Essential lub Workplace Advanced, może też pojawić się sekcja Włączone przez administratora. Ponieważ te integracje zostały włączone przez administratora, nie można ich usunąć. Jeśli chcesz dowiedzieć się, czym są te integracje i jak działają, skontaktuj się z administratorem Workplace.
Jeżeli jesteś administratorem Workplace, przejdź do karty Integracje w Panelu administratora. Na tej stronie możesz zobaczyć wszystkie integracje zainstalowane przez Ciebie lub innego administratora Workplace Advanced. Możesz w dowolnym momencie usunąć którąkolwiek z włączonych integracji.
Czy ta informacja była pomocna?