Jak zakończyć raport o bezpieczeństwie w Workplace?

Raporty o bezpieczeństwie są dostępne dla użytkowników Workplace Advanced. Artykuł jest przeznaczony tylko dla administratorów.
Aby zakończyć raport o bezpieczeństwie, kliknij Zakończ sytuację kryzysową na stronie sytuacji kryzysowej. Możesz w dowolnym momencie ponownie otworzyć sytuację kryzysową, klikając ją, a następnie klikając Ponownie otwórz sytuację kryzysową.
Uwaga: Nawet po zakończeniu sytuacji kryzysowej pracownicy mogą nadal odpowiadać na powiadomienia. Nie możesz jednak wysyłać nowych powiadomień, dopóki nie otworzysz ponownie sytuacji.
Czy ta informacja była pomocna?