Co się zmieni po skonfigurowaniu integracji z usługą przechowywania w chmurze w Workplace?

Integracje z usługą przechowywania w chmurze zapewniają szereg korzyści:
  • Gdy ktoś udostępnia link do pliku lub dokumentu przechowywanego w usłudze przechowywania w chmurze, osoby, które mają uprawnienia do przeglądania pliku, zobaczą podgląd i tytuł pliku albo dokumentu. Widok zależy od typu pliku, usługi przechowywania w chmurze i uprawnień, które dana osoba ma do przeglądania pliku lub dokumentu.
  • Być może widać będzie też logo usługi przechowywania w chmurze w edytorze grupy (w przeglądarce i na urządzeniach mobilnych). Kliknięcie tego elementu otworzy okno umożliwiające nawigację między plikami i folderami zapisanymi w usłudze przechowywania w chmurze. Można również przeszukiwać wiele usług przechowywania w chmurze za pomocą pola wyszukiwania w górnej części tego okna. Po znalezieniu pliku, który chcesz udostępnić, link do tego pliku zostanie dodany do Twojego posta w Edytorze.
  • Z folderem znajdującym się w usłudze przechowywania w chmurze można powiązać grupę w Workplace.
Czy ta informacja była pomocna?