Co się dzieje, kiedy ktoś zgłasza prawo do społeczności Workplace mojej firmy?

Zgłoszenie praw do społeczności nie wpłynie na Twoje konto Workplace.
Jeśli utworzyłeś(aś) konto w Workplace bez administratora firmy, administrator Twojej firmy może zgłosić prawa do jej społeczności. Administrator firmy może monitorować grupy, zarządzać członkami społeczności, zapraszać ich do niej oraz aktualizować dane społeczności. Tutaj znajdziesz więcej informacji o różnych administratorach i ich rolach.
Uwaga: Po zgłoszeniu praw do konta społeczności administrator firmy będzie miał dostęp do wszystkich postów i wiadomości społeczności, również tych opublikowanych przed zgłoszeniem praw do niej.
Czy ta informacja była pomocna?