Kto może zobaczyć moje zdjęcie profilowe lub zdjęcie w tle w Workplace?

Jeżeli dodasz do profilu zdjęcie profilowe lub zdjęcie w tle, będzie ono widoczne dla każdego, kto odwiedzi Twój profil. Każdy, kto odwiedza Twój profil, może zobaczyć zdjęcie profilowe i zdjęcie w tle.
Dowiedz się więcej o profilu w Workplace.
Czy ta informacja była pomocna?