Jak sprawdzić w Workplace, których kont użytkowników dotyczy zagrożenie?

Artykuł jest przeznaczony tylko dla administratorów społeczności Workplace Advanced.
Poinformujemy Cię, jeśli będziemy podejrzewać, że niektóre z kont użytkowników w Twojej społeczności mogą być zagrożone. Otrzymasz powiadomienie o wykryciu zagrożenia dotyczącego bezpieczeństwa, a na pulpicie na karcie Bezpieczeństwo zobaczysz zagrożone konta. Ponieważ istnieje niewielkie ryzyko, że hasło zostanie wykorzystane do uzyskania dostępu do Twojej społeczności Workplace, zalecamy wyłączenie tych użytkowników lub nakazanie im zresetowania hasła.
Aby sprawdzić, które konta mogą być zagrożone:
  1. Kliknij Panel administratora w lewym górnym rogu strony głównej.
  2. Kliknij Osoby.
Zagrożone konta będą zaznaczone na czerwono i opatrzone etykietą Zagrożone konto. Aby wyłączyć użytkownika lub nakazać mu zmianę hasła, kliknij obok zagrożonego konta i wybierz opcję Dezaktywuj użytkownika lub Nakaż zresetowanie hasła.
Czy ta informacja była pomocna?