Jak wylogować się z Workplace?

Aby wylogować się z Workplace:
  1. Kliknij w prawym górnym rogu dowolnej strony Workplace.
  2. Kliknij Wyloguj się, a następnie Potwierdź.
Uwaga: Jeśli jesteś użytkownikiem Workplace Advanced, a Twoja firma wykorzystuje logowanie jednokrotne, aby uniemożliwić innym osobom uzyskanie dostępu do Twojego profilu na tym komputerze, wylogowuj się również z konta firmowego. Jeśli nie wiesz, jak wylogować się z konta firmowego, skontaktuj się z działem IT. Więcej informacji na temat logowania jednokrotnego można znaleźć tutaj.
Czy ta informacja była pomocna?