Co się dzieje, gdy obserwuję lub przestaję obserwować współpracownika w Workplace?

Gdy obserwujesz współpracownika, posty tej osoby pojawiają się w Twoich aktualnościach. Możesz obserwować współpracowników, członków innych zespołów oraz pracowników szczebla kierowniczego Twojej firmy. Będziesz widzieć tylko posty widoczne dla całej firmy lub opublikowane w grupach, do których należysz.
Gdy współpracownik Cię obserwuje, będzie widzieć w swoich Aktualnościach posty, które są widoczne dla firmy. Jeśli opublikujesz coś w zamkniętej lub tajnej grupie, będzie to widoczne tylko tych współpracowników, którzy do niej należą.
Gdy przestaniesz obserwować współpracownika, będziesz widzieć mniej postów tej osoby w swoich Aktualnościach. Możesz wznowić obserwowanie współpracownika, którego przestałeś(aś) obserwować, ponownie dodając go do obserwowanych.
Czy ta informacja była pomocna?